Coaching at Work

  • Bij werk vraagstukken
  • Bij prive vraagstukken, die weerslag hebben op het werk
  • Bij behoefte aan doorgroei en helderheid over persoonlijke kracht
  • Bij persoonlijke vragen over loopbaanbesluiten
  • Bij Loopbaan coaching
  • Met werkplezier inzetbaar zijn en blijven
  • Als het te vermoeiend wordt alle ballen in de lucht te houden
  • Ter ondersteuning bij leiden of leiden van verandering (zelf en/of team)

Wanneer is het slim om een coach te raadplegen?

Iedereen heeft wel eens een vraag of behoefte aan raad mbt vragen over werk of over persoonlijke dilemma’s. Het is heel fijn als je die vragen of dilemma’s met een leidinggevende, een collega of een belangrijke relatie kunt bespreken. Gelukkig kan dat vaak. Soms ligt de vraag echter heel gevoelig of voelt het alsof je niet de juiste support krijgt. Dan kan het handig zijn een onafhankelijke professionele coach te zoeken. Bij een kennismaking of intakegesprek kan je vrij vlot merken of deze iets voor jou kan betekenen met jouw vraagstuk. En of er een match is.

Voordat je een coach benadert kan het handig zijn om je eigen verlangen te onderzoeken. Wil je het simpel en kort houden? Wil je de onderstroom boven water halen? Wil je praten of ook ervaren? Er kan heel veel en er zijn veel coaches. Dus start bij jezelf en wat je zoekt of wilt en bel eerst even voor een afspraak voor kennismaken.

Uitgangspunten bij coaching door Colors at Work:

Ieder mens heeft alle hulpbronnen in zich die hij of zij nodig heeft. Jij weet de antwoorden beter dan ik. Ik zal ze wel helpen vinden.

Jij gebruikt jouw oplossingen. Mensen weten heel veel in hun onbewuste en voelen heel veel onbewust. Mijn rol is jou uit te nodigen bewust te zijn, zodat je al je eigen bronnen bewust kunt gebruiken.

No pressure, zonder druk gaat het vanzelf: Gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt. Wel van mest. Groei gaat met de juiste ingredienten vanzelf. Jouw brein registreert feilloos wat allemaal klopt voor jou. Allerlei inzichten gaan jou helpen waardoor nieuwe beweging, in geest en gedrag op een bepaald moment vanzelf gaat. So take your time.

Walk your talk: Ieder mens heeft groei thema’s. Iedere coach dus ook en ik ook. Ik zal dus zelf ook stilstaan en bewustzijn of support zoeken bij vragen. Soms wordt support aangeboden, en dat is vaak geen toeval. En ik leer van ieder mens, dus ook van jou.

Tel je zegeningen en bouw voort op wat GOED is. Niet vernietigen, maar doorbouwen en vorige ervaringen gebruiken. Er is al heel veel goed gegaan. Anders zat je niet hier. Focus op die kracht. En op waar je nog verder positief in wilt groeien.

Wat je aandacht geeft groeit.

Gevoel is er om gevoeld te worden. Het is geen stoorzender maar informatie. Er is een groot verschil tussen emoties en gevoel.

De onderstroom die niemand ziet bepaald de richting op elk gebied (Stef Bos). Wij werken met deze onderstroom. De onderstroom wordt vaak gevoeld maar is onzichtbaar voor velen.

-> Wil jij zelf de regie houden en zelf de verantwoordelijkheid dragen zodat je altijd je eigen autonomie behoud ? In dat geval vinden wij het geweldig om met jou te werken.

Plan een gratis

kennismakingsgesprek